Garanti og service

Altid garanti og 3x service

Garanti og service er blandt de mange gode grunde til at købe en renoveret cykel som ny genbrugscykel hos Recykling.

Blandt de mange andre gode grunde er desuden, at en renoveret cykel som ny genbrugscykel er din mulighed for at købe en kvalitetscykel til en markant lavere pris, end hvis du køber en helt ny cykel.

Faktisk ved vi, at vi gør vores arbejde så godt, at vi af samme grund altid giver dig mindst 6 mdr. fuld garanti på din nye renoverede genbrugscykel.

Nu er der selvfølgelig forskel på, om du køber en meget billig cykel som pendlercykel til og fra studiet, eller om du køber den vildeste toptunede racercykel med alt i garniture til mange tusinde kroner. Derfor har vi valgt forskellige garantiperiode afhængig af cyklens pris og stand.

  • Billig renoveret genbrugscykel: 6 mdr.
  • Bedre renoveret genbrugscykel: 12 mdr.
  • Renoveret genbrugscykel i bedste stand: 18 mdr.
  • Ny cykel: 24 mdr.

Men ikke nok med det, du kan altid få din nye genbrugscykel serviceret og justeret hele 3 gange, hvis der er behov (excl. lapning).

Besparelse med miljøgevinst

Når vi renoverer de brugte cykler, og du køber den nye genbrugscykel, har du dermed også gjort en indirekte indsats til at reducere mængden af affald, da du nu genanvender en cykel, der måske ellers bare ville være blevet smidt ud.

Som specialiseret cykelværksted med stor viden og erfaring i genbrug af cykler og reservedele, kan du derfor altid købe en ny cykel hos os, der koster markant mindre end en ny cykel, der faktisk kan helt det samme.

Samtidig køber du en cykel af høj kvalitet og i god stand, er der blevet tilpasset og opgraderet, så den lige netop passer til dit specifikke behov.

Dit ansvarlige valg

Derudover er der også de miljømæssige fordele ved en renoveret cykel. På sigt giver det nemlig cyklerne længere brugstid, hvilket reducerer behovet for at producere nye cykler med en negativ indvirkning på miljøet til materialer og energi i produktionen.

Alt i alt er der derfor mange fordele ved, at du køber din nye renoverede genbrugscykel hos os. Dermed sparer du både penge OG tager et ansvarligt valg for vores miljø og den grønne omstilling.

Vi glæder os til at se dig i vores udstilling eller på vores værksted!

Indkøbskurv