Cykeltyper

Cykeltyper til forskellige behov

Hos Recykling i Aarhus sælger vi mange forskellige cykeltyper. For at sikre du får netop den cykeltype, der passer til dit behov, finder du her en kort beskrivelse af de forskellige typer. 

Dette supplerer vores viden og ekspertise inden for alt med cykler, da det er vigtigt, vi udnytter denne ekspertise til at finde den helt rigtige cykel til dit behov.

Vi sælger både helt nye cykler og gode renoverede genbrugscykler i fineste stand. Du kan altid finde flere hundrede af vores annoncer på DBA.dk, hvor du selv kan sortere i hvilken kategori, du vil søge efter din nye cykel. 

Den gode cykeloplevelse

Hos Recykling gør vi en dyd ud af at hjælpe og rådgive vores kunder, så de altid får en god cykeloplevelse.

Ud over at hjælpe med at finde den helt rigtige cykeltype, er fx også anbefalinger til vedligehold, rengøring og opbevaring, hvis du i en periode ikke skal bruge din cykel.

Derfor er der mange fordele ved at komme en tur forbi Recykling i Aarhus, da vi også altid har en professionel cykelmekaniker ved hånden, som sørger for, din cykel er i vil blive repareret korrekt og er i gode hænder.

Når du har fundet din cykel på dba.dk, er du altid velkommen til at komme forbi og få en prøvetur. Du finder Recykling på Karupvej 1, 8000 Århus C.

Indkøbskurv