Cykelværksted

Cykelværksted til stort og småt!

På vores cykelværksted har vi naturligvis god forståelse for at reparere og servicere cykler af enhver slags.

Vi har den rette viden og ekspertise i alt inden for cykelreparation men naturligvis også alt det nødvendige specialværktøj samt ikke mindst reservedele. Dermed kan vi altid reparere og vedligeholde netop din cykel.

På vores cykelværksted har vi dygtige og erfarne cykelmekanikere. De har den nødvendige ekspertise og udstyr til at identificere og løse forskellige cykelproblemer, såsom flade dæk, bremseproblemer eller gearproblemer.

Vi hjælper også med at opgradere eller udskifte cykeldele, hvis det er nødvendigt samt ikke mindst justerer cyklen, hvilket forbedrer både cyklens ydeevne og levetid. 

Den gode cykeloplevelse

Hos Recykling er det vigtigt, vi hjælper og rådgiver vores kunder. Dermed sørger vi for, at du altid får en god cykeloplevelse, når vores dygtige cykelmekanikere identificerer og udfører de nødvendige reparationer og giver gode råd om, hvordan du kan vedligeholde din cykel bedst muligt.

Dette kan fx være anbefalinger til rengøring, og hvordan du opbevarer din cykel bedst muligt, når du ikke bruger den.

Uanset om du ”bare” skal have lappet dit cykeldæk, skal have skiftet en bremseskive eller gearkabel, eller din cykel trænger til den helt store forårsklargøring, sørger vi for, at du altid får den bedste service på vores cykelværksted.

Der er mange fordele ved at lade en cykelmekaniker reparere din cykel på et cykelværksted. Når du bruger en professionel cykelmekaniker, kan du nemlig være helt sikker på, at din cykel er i gode hænder og vil blive repareret korrekt og sikkert.

Dermed sørger vi altid for, at det er en god cykeloplevelse, at komme hos os, uanset om du skal have repareret din cykel eller have serviceret den renoverede genbrugscykel, du har købt hos Recykling.

Du finder vores cykelværksted på Karupvej 1, 8000 Århus C

Indkøbskurv